Intervisiepakket

Ben je al wat verder met schrijven, bijvoorbeeld omdat je een schrijfcursus hebt gevolgd? Of loop je wel eens vast en heb je behoefte om te sparren met andere schrijvers? 

Dan is het intervisiepakket iets voor jou. Gedurende een half jaar hebben we elke maand een intervisie-sessie (online). Gewoon vanuit huis klankborden met andere schrijvers over je boek in wording en je laten inspireren en motiveren door elkaars ervaringen. Ik begeleid de sessies, geef tips en adviezen en zorg elke maand voor een thema, aan de hand waarvan we met elkaar in gesprek gaan. Je kunt zelf uiteraard ook specifieke vragen of thema's inbrengen. 

Het intervisiepakket bestaat uit 6 maandelijkse intervisiesessie van 1 uur (looptijd een half jaar). Startdatum: in overleg.

Kosten all-in pakket: 125 euro (excl. BTW)

Meld je hier direct aan. Voor meer informatie bel 06-10932414 of mail naar info@marlenvisser.nl

 

Consultancy (per uur)

Consultancy vindt plaats via 1-op-1 (online of offline) sessies. Het is maatwerk. Samen zoomen we in op die onderdelen in jouw verhaal die nog aandacht behoeven. Of we praten over de kansen en mogelijkheden om een uitgever te vinden.

Loop je middenin je verhaal vast? Of heb je juist een kickstart nodig om jezelf over de schrijfdrempel te trekken? Misschien ben je al klaar met je boek en wil je weten of jouw manuscript uitgeefwaardig is.

Meer weten? Neem contact met me op via 06-10932414 of mail naar info@marlenvisser.nl

Voor consultancy reken ik 79 euro per uur (excl. BTW).  Je kunt dit voor 39,50 euro per half uur boeken via deze link. 

Deel deze pagina