Manuscriptanalyse

Is jouw manuscript (gedeeltelijk) af en wil je inzicht hebben in de kwaliteit ervan? Vraag je je af of je het al kunt versturen naar een uitgever? Laat dan een manuscriptanalyse uitvoeren. 

Ik lees jouw verhaal grondig en maak aantekeningen bij bepaalde passages. Vervolgens doe ik een analyse die ik verwerk in een leesrapport. Hierin schrijf ik wat goed is en waar je verhaal nog aan kracht kan winnen. Manuscriptanalyse vindt schriftelijk plaats, met desgewenst een toelichting via video-call of telefoon. 

Wil je na de analyse vaker met mij sparren? Dan kunnen we afspraken maken voor individuele schrijfcoaching.

Een manuscriptanalyse heeft een starttarief van 100 euro voor het verslag en kost 10 euro per 1000 woorden (beide bedragen excl. BTW)

Voor meer informatie bel 06-10932414 of mail naar info@marlenvisser.nl

Redactie

Redactie gaat een stap verder dan manuscriptanalyse. Als ik je manuscript (geheel of gedeeltelijk) redigeer, geef ik bladzijde voor bladzijde, zin voor zin, aan wat me opvalt en wat in mijn ogen beter kan. Na de redactieronde kun je je manuscript aan de hand van mijn suggesties tot in de finesses herschrijven. Natuurlijk bepaal je zelf welke voorgestelde aanpassingen je wel overneemt en welke niet.

Redactie vindt schriftelijk plaats, met desgewenst een toelichting via video-call of telefoon. 

Wil je na de redactie van je manuscript vaker met mij sparren? Dan kunnen we afspraken maken voor individuele schrijfcoaching.

Redactie heeft een starttarief van 100 euro voor het verslag en kost 15 euro per 1000 woorden (beide bedragen excl. BTW)

Voor meer informatie bel 06-10932414 of mail naar info@marlenvisser.nl

Deel deze pagina