Schrijfcursussen

Naast het schrijven van boeken en artikelen geef ik schrijfcursussen, zowel fysiek als online (laagdrempelig via zoom).

Deelnemers van mijn fysieke cursussen komen uit alle delen van het land.  

Cursus creatief schrijven: roman, thriller, levensverhaal 

Tijdens deze cursus, die vijf avonden omvat, leer je hoe je jezelf over de schrijfdrempel trekt en hoe je je boek-in-wording in de steigers zet. Ook ontdek je hoe je een aansprekend verhaal op papier krijgt, waarbij de lezer wordt uitgenodigd om door te lezen. Je leert hoe je spanning in jouw verhaal brengt en hoe je personages 'van vlees en bloed' creëert. Schrijf je een levensverhaal, dan vertel ik je de do's en de don'ts (zoals: moet je rekening houden met je omgeving?). En na de workshop 'stijl' herken je de meest voorkomende stijlfouten onmiddellijk.

Tijdens de laatste les krijg je een inkijkje in de uitgeverswereld.

Na afloop van de cursus heb je een stevige basis om je boek/verhaal daadwerkelijk te gaan schrijven of je reeds geschreven boek/verhaal meer verdieping te geven.

Data: nader te bepalenInclusief afsluitende lunch of borrel in sfeervolle horecagelegenheid na de laatste les (inbegrepen).

Locatie: nader te bepalen

Prijs: 249 euro (incl. BTW)

 

Cursus creatief schrijven: roman, thriller, levensverhaal (online)

Tijdens deze cursus, die vijf ochtenden omvat, leer je hoe je jezelf over de schrijfdrempel trekt en hoe je je boek-in-wording in de steigers zet. Ook ontdek je hoe je een aansprekend verhaal op papier krijgt, waarbij de lezer wordt uitgenodigd om door te lezen. Je leert hoe je spanning in jouw verhaal brengt en hoe je personages 'van vlees en bloed' creëert. Schrijf je een levensverhaal, dan vertel ik je de do's en de don'ts (zoals: moet je rekening houden met je omgeving?). En na de workshop 'stijl' herken je de meest voorkomende stijlfouten onmiddellijk.

Tijdens de laatste les krijg je een inkijkje in de wereld van uitgevers en boekhandelaars.

Data: nader te bepalen

Prijs: 225 euro (incl. BTW)

 

Subsidieregeling schrijfcursus

Wist je dat je een aantrekkelijke subsidie kunt aanvragen waarmee je een substantieel deel van de kosten van mijn schrijfcursus kunt dekken? Dat kan als je werknemer of ondernemer bent in een van de volgende sectoren: klik hier voor meer info.

 

Meld je hier direct aanVoor meer informatie bel 06-10932414 of mail naar info@marlenvisser.nl

Geïnteresseerd in mijn coachingsaanbod of in het intervisiepakket? Klik hier

Meer weten over mijn schrijfvakanties? Klik hier

 

Deze schrijfcursussen staan ook op www.schrijvenonline.org,  de inspiratiebron voor beginnende schrijvers.